zondag 12 januari 2014

Craft Award weekend in Beekbergen.


Craft Award weekend met de Dutch Pinkies, ons Stampin'Up team. Onze engelse upline Michelle Last heeft dit weekend georganiseerd.

Zaterdag kregen we een training van onze geweldige upline Michelle Last.  Ook Damir Basic was overgekomen uit Frankfurt om nog een praatje voor ons te houden en vooral om te vragen of wij nog wensen en/of opmerkingen hadden over Stampin' Up.
 
Michelle en Damir op de foto
 
Ook druk bezig geweest met het maken van de swaps. Geweldig om ook weer prachtige creaties terug te krijgen. Hier het resultaat van mijn swap.
 
Ook was er een loterij. Hier kopen Erna en ik loten en YES ik was de gelukkige met 2 prijzen: Bijna complete set van de markers en een stempelset. Ben super blij.

 
Nu nog even met Jose en Michelle op de foto
 
Ook nog even op de foto met het team van Erna Logtenberg.
 
Zondag zijn we de hele dag bezig geweest om 4 hele mooie projecten te maken. De 4 projecten zijn gemaakt door Michelle, Erna, Caro en Carmen. De projecten hebben we niet afgekregen, maar volgende week dinsdagavond  gaan we er mee verder met een paar teamleden van Erna. Hier nog even een foto dat we aan het freubelen zijn.
 
 

3 opmerkingen:

Chantal de Kaste zei

Wat was het gezellig he Jannita.

xx

Erna Logtenberg zei

Leuk verslag heb je er van gemaakt Jannita!! Xx

Jannita zei

Dank je wel Erna, zo kun je het altijd weer terug lezen en Chantal het was echt een super weekend, erg gezellig en........met mijn markers kan ik jouw techniekje nu mooi uitproberen. Erg leuk je demonstratie. THANKS